Klassieke Hosselaar

      1 reactie op Klassieke Hosselaar

In mijn strandstoel lig ik heerlijk met mijn luiken gesloten te bronzen in de zon. Een halve kokosnoot met een rietje in mijn rechterhand en tussen de vingers van mijn linksie een sigaretje. Terwijl ik met mijn voeten achtjes draai door het zand luister ik naar de deining van de golven en de zingende meeuwen. Plots word mijn oase van rust geïnfiltreerd door het gekreun van een vrouwenstem. Terwijl ik langzaam ontwaakte en mijn ogen op een kier zette, zag ik door de wazigheid heen een goedkoop Ikea laminaat. De harde realiteit drong pas echt tot me door bij het zien van een karakteristiek Amsterdams pand en het gepingel van een voorbij stomende tram. Toen ik opkeek zag ik tot mijn grote schrik dat dit oerwoudgeluid van een vrouwelijk gevaarte kwam die terwijl ze zich omdraaide de laatste decimeters van het deken absorbeerde. Als een klein meisje lag ik in de foetushouding en door de kou trilde ik als een espenblad. Ik stapte dus maar uit dit nest om opzoek te gaan naar mijn adidas firebird trainingsjasje. De drank had die avond daarvoor duidelijk  mijn visie aangetast want tijdens mijn zoektocht zag ik dat deze entiteit in bed van twijfelachtig allooi was.
 
Het brede spectrum aan clubs in de Korte Leidsedwarsstraat was vroeger altijd het ideale strijdtoneel om een tangatje in te pakken. Mocht ik te lam zijn, maar toch het zaad in mijn ballen koken van geilheid waren tenten als Club Up de laatste strohalm. Toen ik die bewuste avond over haar schouder in het raam keek, was het een wonder dat deze prooi überhaupt nog met me aan het praten was. Je gezicht is de spiegel van je ziel, en in mijn geval ligt mijn ziel na een paar alcoholische versnaperingen behoorlijk in de kreukels. Een twaalftal grey goose met spa rood geleden had ik natuurlijk geen idee dat ik later op de avond mijn best moest doen, mijn gezicht in de plooi te houden om dit hitsige snoepje mee naar huis te manoeuvreren. Met moeite kon ik recht kijken en de rode draad van haar slappe anekdotes volgen. Mijn gladde praatjes en scherpe oneliners waren allemaal schakels in de ketting van een ingenieuze paringsdans.
 
Aangezien haar huisgenoot naast haar stond, had ze thuis het rijk alleen en daar heerste dus het perfecte klimaat om haar even uit elkaar te trekken. Ik hield het een poosje vol tot de alcoholische versnaperingen en de stimulerende middelen geleidelijk mijn fysiek in de steek lieten. Toch even de laatste energie in mijn kast gebruiken om het hoogtepunt aan te tikken, om vervolgens in een diepe winterslaap te vallen. Om in de ochtendgloren te ontwaken met hoofdpijn in mijn bovenkamer, steen op m’n maag en portemonnee flinterdun. Alsof de barman bij elke ronde met de vork over het bonnetje is geweest. Eenmaal gevlucht naar buiten stak de zon in mijn glazige knikkers met bloeddoorlopen pupillen. Gedesoriënteerd scharrelde ik door de straten. Wat had het makkelijk geweest als ik gister wat broodkruimels had gestrooid, zodat ik nu lineair naar huis had kunnen lopen. Onderweg nog even een diagonaaltje getrokken bij de Febo om vervolgens mijn walk of shame naar huis te finishen.
 
Om deze taferelen te voorkomen zit iedereen hedendaags achter zijn telefoon te tinderen. Een erotisch getint schouwspel op een applicatie waar het verwachtingspatroon tussen man en vrouw uiteenloopt. Ik ga niet liegen voor je, ook ik heb deze applicatie uitgespeeld. Elke jongen die deze app op zijn telefoon heeft staan, onderwerpt alles wat langskomt aan een vleeskeuring met maar een doel: een rendez-vous plannen om de gesprekspartner even ongegeneerd te angelen. Als iemand beweert Tinder te gebruiken om mensen te leren kennen dan ga ik naar de stripclub voor de dj, kijk ik porno voor de verhaallijn en drink ik tequila om mijn smaakpapillen te kietelen.
 
Om het scharrelpotentieel te peilen is het van belang dat je zo spoedig mogelijk signaleert of de intenties van je matches synchroon lopen aan die van jou. Na een beetje sexting stap je in je waggie om de geschreven fantasieën in praktijk te brengen . Als je eenmaal je virtuele harem hebt samengesteld zit je in een luxe positie. Een kritische selectieprocedure is voortgevloeid uit het bevredigen van je blauwe zak en daarmee beëindigen van seksuele wanhoop. Omdat je gegarandeerd bent van meerdere lustobjecten om je behoefte op bot te vieren, word het werven van vers bloed alleen maar makkelijker. Geen schuldgevoel, spijt of een lege portemonnee. Of met gekruiste vingers hopen, dat je non-verbale signalen assepoester doen begrijpen, dat ze de zoektocht naar haar muiltje elders moet voortzetten. Ondanks de bovengenoemde voordelen blijft het een beetje een laffe manier van vrouwen versieren. Op een klassieke manier de apenrots beklimmen in de discotheek om het lekkerste vrouwelijke exemplaar met souplesse te claimen, blijft toch zijn charmes behouden.

Deepground.nl

Mijn catharsis, uw satire.
Bot van karakter, scherp van pen.

Één reactie op “Klassieke Hosselaar

  1. Pingback: Twilight Zone | Deepground.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *